Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Ada Master Grup Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Folie anticondens Lindab Tyvek LAF 75
560 lei
Brand
Tyvek LAF 75  1,5 m* 50m , 75mp
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Laf este o membrana netesuta, obtinuta prin laminarea fibrelor de polipropilena de inalta densitate (HDPE), este stabilizata UV, are rezistenta mecanica foarte buna, sustine pana la 2 metri coloana de apa fara infiltrare, rezista la mucegai, carii, ciuperci si nu favorizeaza atacul insectelor. Aceasta membrana pentru acoperis difuzoare este deschisa pentru protectia tuturor tipurilor de constructii, avand un strat functional cu rezistenta ridicata.

Montaj la acoperis

Folia se intinde orizontal, paralel cu streasina. Suprapunerile orizontale vor respecta linia punctata, marcata pe suprafata superioara a foliei si nu vor fi mai mici de 150 mm. Pentru o etansare optima se recomanda lipirea acestora folosind banda dublu-adeziva.
Miscarea naturala a aerului, de la streasina spre coama, in spatiul dintre invelitoare si hidroizolatie, favorizeaza eliminarea condensului din structura acoperisului si previne acumularea apei in sipcile suport. Folosirea contrasipcilor permite interconectarea canalelor de aer in zonele cu ruperi de panta, dolii, ferestre de mansarda sau lucarne.
In conditii foarte severe de temperatura, vaporii pot condensa pe fata inferioara a tiglelor metalice si ocazional se formeaza gheata. Condensul sau apa din gheata topita de pe fata inferioara a panourilor de tigla metalica vor picura pe hidroizolatia Lindab Tyvek si vor fi conduse in siguranta catre streasina.

Informatii suplimentare:

elongatie la rupere (l/t) - 10% / 15%;
stabilitate dimensionala (l/t): 1%;
impermeabilitate - W1;
tensiunea la rupere - 90%;
elongatie - 85%;
rezistenta la temperatura: -40 / +100 C;
rezistenta la UV - 4 luni;
etans la vant;
grosimea produsului / stratul functional - 220 μm.

Membrana Lindab Tyvek LAF are dimensiunile 1.5x50 metri si se vinde la rola. Aceasta acopera suprafata de 75 mp. Membrana asigura evacuarea vaporilor din structura acoperisului si creste eficienta energetica a constructiei.

SPECIFICATII TEHNICE

BRAND         LINDAB
MODEL         TYVEK LAF 75
MATERIAL FIBRE DE POLIPROPILENA LAMINATE
LUNGIME 50 M
LATIME         1,5M
GREUTATE 82  G/MP
SUPRAFATA 75 MP
IMPERMEABILITATE W1
MOD DE AMBALARE SUL
Din Gura in Gura